besviken och less

hehe, inte så allvarligt som de låter...när jag gick från jobbet idag så kom jag på att jag va tvungen att ringa upp till jobbet så att de kunde skicka iväg en beställning till apoteket så att vi får de imorron...när jag ringer upp och pratar med F så slog de mig att de är ju bara söndag imorron...hade som ställt in mig på att de va söndag idag och att jag skulle va ledig imorron, suck suck....men men, bara att bita ihop, får nog träffa fina monika imorron så de blir bra=)
Nu ett avsnitt av Glada Huddik, sen sova!
Puss och kram

kors i taket

lyckades somna just efter midnatt igår, har typ aldrig hänt när jag gått kväll!
Lugnt och skönt på min grupp, fick hjälpa de andra istället=) tog min andra artärgas, I like it, haha detta trodde jag aldrig att jag skulle skriva=)
Iksu efter jobbet, skönt arm-pass, känner mig sjukt duktig då jag lyckades själv utan min partner in crime med träningen!
Halloween ikväll, el den amerikanska är de väl nu, alla helgona är väl nästa helg? inget godis el bus för mig inte i år, lilla my börjar 6.45 imorron så!
mina barn när vi gick "trick or treat" godiset som jag fick, nej,jag åt inte upp allt
Puss och kram

träningsvärk

har jag i rumpa och lår...skönt är de=)
Drömde om B förra natten, undra va mitt undermedvetna vill? Var precis som innan de tog slut, skillnaden va att vi va i samma stad...huvva, hoppas att jag slipper igen!
Sista jobbhelgen nu, 3v tills nästa=) insåg att jag typ är uppbokad nästan varje dag nästa vecka...den upptagna miriam is back...
It's time for work
puss och kram

myst=)

har myst med små barn idag, lilla E och lilla H, lilla E sov så sött i min famn=)
Lilla Es mamma hade gjort en god sallad och jag hade gjort min tårta, dock togs den ut lite för sent när vi skulle äta den, men men, god blev den=) Trivs verkligen med mina kollegor, så skönt så skönt=) så tacksam att man även kan umgås privat=)
Träning sen, blev att köra ben, körde rätt hårt, tog lite mer än min egna vikt, rätt nöjd=)
dags att göra piroger!
Puss och kram

Har tydligen en bok:)

foto0598 (MMS)

mina tankar om världen ;)


tur....

att man inte är rädd för att göra bort sig=)
Situation på jobbet: (M=jag, K=kirurg, A=kollega)
M till A-du, jag tror kirurgen är här
A-tror du?
M-Ja, han såg ut som en kirurg (syftar till de hel blå "scrubsen" vi "vanliga" har antingen hel vitt, el så kör vi vitt och typ ljusblått)
A går ut och in på salen och inser att de bara va patienten där...går ut ur salen och in på expen
A till K- Är de du som är kirurgen?
K-Ja de är de
M-Jag sa ju att de va han
Hoppas att han inte hörde va jag sa, annars lär han ju ha tyckt att jag va skum och jag vet inte vad...el så gjorde han som jag gjorde: skrattade=)
Dags att sova! Soppa till middag, de är inte mättande...körde 4 portioners innehåll i 0.5l vatten istället för 1l som de stod...imorron blir de riktig mat istället, får tugga på höger sida istället...
Go natt!
Puss och kram

minus en tand

är jag nu...kanske mindre visare också, vem vet...jag hävdar dock att jag är så vis så att de gör inget...
Drog min tredje visdomstand idag, sjukt smidigare än när jag drog mina två nedre, men de känns ju, de kan jag inte ljuga om....först lagning av en "fraktur" och en annan grej, sen drogs den, hade väl inte riktigt fattat att den skulle dras, men de gick relativt snabbt ändå...så nu ligger jag här i min säng och har lite ont, väntar på att alvedon och ipren ska börja värka så jag kan sova gott...redan sovit en 30min=)
Hade en jobbnatt nu natten som var, sov inte bra innan och sov inte heller bra efter, kan va därför också som jag är så trött nu...el va tror ni?
Rolig fredagskväll man har, men men, jobb resten av helgen, hoppas att de blir lugnt då jag ska ha en inskolning!
Nä, se lite mer idol och sen sova lite så jag är utvilad imorron, har ju typ 2nätter som jag ska sova igen nu...
Puss och kram

tävlar

Jag följer några bloggar och Lindas är en av dem jag följer, hon har nu en tävling där förhoppningsvis jag vinner en sånhär fin TASSIMO-maskin, tänk va mycke gott kaffe eller varm choklad jag då skulle kunna dricka och bjuda på då=)
Jag tävlar på LINDAS BLOGG om en TASSIMO + startkit av varma drycker.

hår...

stod och kollade på mitt hår när jag borstade tänderna...ja, de blir en tidig kväll för lillflickan...har varit rätt taskig mot mitt hår de senaste åren....en liten "slideshow":
Typ min naturliga.... Sen blev de ljusare..... och ljusare sen blev det RÖTT
Ja, de röda är permanent färg...skulle bli papegojan Jago i Alladin...såg ut såhär:
va gör man inte för en sittning=)
Sen blev de mörkare och mörkare lite mörkare och så blev de svart
Sen blev de dags att introducera permanenten för håret
den första misslyckades rejält...dagen efter såg de ut såhär:
den andra blev tack och lov bättre, fast den ville ju ändå inte fastna...typ samma kväll
Sen tog jag mitt förnuft till fånga och blev ljusare:
och nu
sjukt sugen på långt hår nu, men måste kapa lite till innan all permanent är borta...haha, vilken ego boost de blev nu...bjuder på de;)

laddar för träning

med att städa...ser ut som hej kom och hjälp mig efter min lilla dammsugning efter överdelen i lördags...

Gårdagen=)

va riktigt nice=)
Började med lunch med fina Sofia, skönt att ha dig tillbaka i stan vännen....hittade oss varsin rosa skruvdragare=) vad gör man inte för bröstcancer-forskningen=)
Sen blev de fikadejt med Becka som jag gick på Hjälmared med, vi insåg att vi inte setts på 6år! Vi valde sedan att skippa att räkna år då vi började känna oss gamla;) fick skynda mig hem för att göra mig klar för kvällens stora happening;) Emmas inflyttningsfest! Höll dock på att panika lite innan Marlene kom förbi, hittade INGET att ha på mig!!! hade jeansen, men sen...va skulle jag ha upptill? Va nästan påväg att banga pga detta...tillslut hittade jag den, skämdes lite när Marlene kom upp, när lägenheten verkligen såg ut som hej kom och hjälp mig, kläderna låg verkligen huller om buller, då hade jag ändå hunnit kasta in lite grann i garderoben, men men...tror att hon vill va min kompis ändå=)
Kom till Emma, va rätt mycke folk där redan, blev lite sterotypiskt, alla tjejer va i köket och killarna i vardagsrummet! En liten intro-tävling lättade på trycket=)
Kände en känsla som jag aldrig känt förut, kände mig så blyg och fick halvt tunghäfta, visst de släppte efter ett tag, men de tog ett tag....I liked it=) hade verkligen en toppenkväll igår, roligt att träffa lite annat folk och inte bara folk som jobbar inom vården!
Jobbat ikväll, hade lite att göra, men de va ändå lugnt, så de va skönt, nu borde lilla jag hoppa i säng och sova, kl ringer ju snart igen! Träning igen imorron=)
Puss och kram

Elvis i Glada Hudik

Såg sista avsnittet i veckan, dock så va de första för mig....dem är så underbara dem som är med i föreställningen!
Har suttit nu ikväll och tittat på de två första avsnittena, en av tjejerna har Downs. Inte så många som vet, men jag har en faster som har Downs, önskar ibland att jag hade kunna träffa henne lite mer när man va yngre, inte de en el två ggr som man var ner och hälsade på hos farmor och farfar....Sist jag träffade Gunhild va några år sen och då märkte man rätt väl att hon åldrats=( men min faster är 57år, så stolt över hon=)
Toralf, han som har huvudrollen är så rolig, så spontan=) säger precis de han vill, varför kan inte vi "normal-störda" som de säger i serien, vara så raka och säga det vi vill?
Har ni inte sett denna serie så rekomenderar jag den, ni hittar länken här
Go natt!
Puss och kram

toppen kväll=)

riktigt roligt att träffa dem från klassen igår=) insåg att jag saknar klassen rätt så mycket! Trots att vi ändå hade praktik nästan halva utbildningen så saknar jag dem ändå!
Verkligen vänner för livet=) fick ett sånt sött sms av min kära klasskompis K:
"Tack för att fu fixade träffen igår. Det var jätte trevligt. Du är en fin underbar vän =) Du är guld värd. El platina egentligen. För det är dyrare än guld. Tror jag"
Sånt värmer verkligen=) Vi hängde först på Waynes, fick mig min bagel, sen gick några av oss till Bishops och fortsatte trevligheterna där=) Promenerade hem i samlad trupp, fastnade här i min röriga lägenhet, blev som tomt när dem gick=( Sa hej då till syrran, undrar när vi ses nästa gång???
Idag blir de att ta de lugnt, morgondagen är rätt fullbokad....ska bla fika med en klasskompis från Hjälmared, inte setts sen vi slutade där=6år sen...galet vad tiden går, jag har hunnit va i USA i 1år, utbildat mig till ssk, jobbat i snart 2år...vart tar tiden vägen???
Har sökt några kurser idag, sista ansökningsdagen idag....spännande att jobba 100% och läsa kurser samtidigt...är de övermänniskan i mig igen som kommer fram???Hoppas att de går bättre än sist....
Puss och kram

snö

japp, de snöar ute!!! Inte lite heller, utan det vräker ner!!!
Vandrade till Haga för att kolla på en lägenhet åt bror m. famlij, va kall ända in till benmärgen, gjorde mig kanske lite mindre uppmärksam på vissa grejer, men men...fin va den iaf=)
Hade tänkt promenera fram och tillbaka, men va alldeles för kall och blöt så de blev promenad till stan och ta bussen därifrån!
Så här såg de ut utanför porten när jag gick iväg
Ikväll blir de en liten reunion med ssk 1/06=)
Puss och kram

känslor

skumt, trodde aldrig att jag skulle reagera såhär...men nu gjorde jag de iaf....
Undrar bara en sak: varför händer detta alltid mig?

Hösten är ju rätt fin ändå:)

foto0594 (MMS)

Hösten är ju rätt fin ändå:)


ibland

så kommer verkligheten ikapp en...att en liten händelse kan få en att komma till insikt över vissa saker...någon gång måste den ju komma, men ändå....
Gick ner på stan idag, skulle köpa ett cykeldäck, men cykelaffären stängde kl 13, och jag var där 13.30, så jag gick in till stan och köpte en glödlampa och sen in på H&M, och där såg jag den=) jackan jag letat så länge efter=) kort kommer! Nu har jag äntligen en finare höstjacka, som jag har letat efter en, typ 2år!!!
Puss och kram

nya orsaker till ledighet;)

på apt:t så kom jag och linda på lite olika nya förkortningar när de kom upp om föräldraledigheter nu inför jul...vi kan ju inte VAB:a (vård av sjukt barn) så vi föreslår nu:

VAS: vård av sjuk sambo
VAP: vård av sjuk pojkvän
VAD: vård av sjuk dejt
VAF: vård av sjuk flickvän
VAM: vård av sjuk man
Fick jobba ett 18h pass nu i veckan, gick kväll och fick sen snällt stanna kvar på natten, var rätt trött igår morse kan jag avslöja, riktigt jobbigt va de att kliva upp imorse, men de har ändå gått förvånansvärt bra att jobba idag, har varit lugnt ändå tack och lov=) Har nu helg om de inte blir buff imorron fm...
Puss och kram
Ps. 4månader kvar tills jag fyller år=)

lite höst nytt i lägenheten

lite väggtext=)
ljusstakar i fönstret

lite smått huslig

är jag idag=) dagen började me att baka en tigerkaka för dagens besök av knupp...bra när man kan byta tjänster mot gentjänster... Jag laga hans byxor och han laga min punka på cykeln=) problemet va ju bara de att hela däcket måste bytas, vet att de va risigt sist också men de byttes inte, lathet av den som gjorde de? vem vet, kommer aldrig få veta de....Så i veckan blir de för lilla jag att gå ner till cykelaffären och spela lite halv dum och fråga efter ett däck...har ju inte sån stor koll på sånna där grejer....
Knupps dragkedja blev iaf fixad=) fika, snacka strunt och sen gick jag till ica och ska snart ta och göra k-färsbiffar, blir intressant att se hur går=) borde funka bra tycker jag=)
Gårdagen spenderades först hos storebror (tredje dagen denna vecka, A:s reaktion: ska mimmi komma hit idag igen? =), bidde inge häng med Monika, utan jag drog till Emma och snackade strunt istället. Så glad att hon börjat jobba hos oss=)
Ny vecka börjar imorron, trots dagtur imorron så har jag hör och häpna SOVMORGON=) får komma till jobbet kl 8 för att gå på kurs, I like! Sen lite mys och sen jobba nästan hela veckan,mån-tors... hoppas veckan går snabbt!
Puss och kram

att säga hej då

är inge roligt=( trots att de bara är en flytt ner till Sthlm så känns de inge roligt=( Min söte och underbara vän Monika flyttar imorron=( VILL INTE, VILL INTE, VILL INTE!!!! Vi ska hänga ikväll iaf, blir utgång med Zoo ikväll=) 
Igår blev de mys med go pojkarna igen, så skönt att Lille H äntligen har accepterat mig, han har varit väldigt skeptiskt mot mig fram tills nu=) Pappa är nere i stan denna helg och fixar och donar lite! 
Har sovit en 22h på 2 nätter, tror att jag har haft lite för lite sömn nu på sistone el va tror ni?
Puss och kram

RSS 2.0