Fått massa gjort i helgen!

Japp, när jag slutade i fredags så kom pappa och hämtade mig, päronen va i stan över helgen!
I fredags tog vi de mest lugnt, snackade hos brorsan, åt gott. Igår drog vi på stan, köpte färg,utemöbler,blomlådor,skor (Axel kommer bli en bra skoförsäljare när han blir stor=), sen drog vi till bror och grillade me kusinen och hans familj=) roligt att träffa dem, va ett tag sen, trots att vi bor så nära!
Idag har vi: borrat i mina väggar, satt upp tavlor (äntligen,tog bara ett x antal månader för dem att komma upp), satt upp en hylla och nyckelskåp, skruvat ihop bordet som jag ska ha på balkongen, köpt blommor, planterat blommor, dammtorkat, dammsugit och skurat golvet! Tror jag fått me allt!
Nu är lägenheten äntligen lite mer hemma=) ska bara få upp nån tavla på den stora väggen i "sovrummet", sen är de nästan perfekt, el perfekt kommer de nog aldrig bli, men bättre! Så nu letar jag efter nån stor tavla!
Bilder kommer vi senare tillfälle!

Helgen har varit riktigt bra, mysigt att ha föräldrarna här, vet ju inte när jag åker upp nästa gång....

Veckan som kommer då: förhoppningsvis inte buffra imorron, så jag kan fara ner och köpa en till blomlåda och mer blommor, börja måla på soffan, klä om den, gå på promenad, träna lite, jobba tis och ons, optikern och klaga på nya linserna på torsdag, sen yran på fredag och börja jobba igen på lördag!
Hoppas på sol i veckan, särskillt på fredag när vi ska spela!

puss och kram

I-landsproblem

är det jag har nu....
Har för mycke kläder=) vet inte riktigt hur jag ska få plats med allt....kan ju skänka bort som jag brukar, men är som rätt fast med dessa kläder....jaja, får gå igenom de imorron!
Orsaken eller kanske ska säga hjälpen till detta problem vara att jag var hos underbara Linnea igår som höll på att rensa sin garderob och av en underbar anledning så är vi i samma storlek så jag fick välja och vraka en massa=) kom hem med 2st påsar fulla med kläder=) så nu håller jag på att försöka trolla in alla kläder i garderoben, som var full även innan gårdagen...Hur ska de då bli efter NYC-resan???? MÅSTE försöka rensa lite, men men! El så får jag skaffa mig en större lägenhet, en Walk-in-closet som jag hade hos värdfamiljen är de man skulle ha!!!Hade riktigt bra översyn om va jag hade för kläder då!

Sen är ju frågan, kan man ha för mycke kläder????

Nä, tillbaka till kläderna=)

Puss och kram

slut

är vad jag är nu. Helt körd i huvudet är jag!
Blev bara för mycket idag och igår, så allt brast på jobet innan jag skulle gå hem. Måste bli ändringar snart, annars kommer de inte bli nå roligt alls:( kommer tyna bort....har en känsla av att de kommer bli en till mastodont natt som de blev förra helgen....ska bli så skönt att bara jobba torsdag och fredag, jobbar med Linda och Jossan då, vilket är skönt! va skulle jag göra utan mina kollegor! Känns skit att höra hur folk säger att det är dålig stämning hos oss....

dags att försöka muntra upp mig själv, blir att diska lite grann...

puss och kram


RSS 2.0