imorron blir de en ny vecka....

japp, ny vecka, nya möjligheter=)
Blir att träffa farbror doktorn på onsdag för att skrivas in och gå på anestesibedömning (sövnings-bedömning)...fyllt i hälsodeklarationen nu, tagit prover, förberett chefen att jag ska va sjukskriven.....

Kräftskivan va riktigt rolig, hade en jätte bra kväll=) dock väldigt mycke jobb för så lite mat....men de va de värt;) mycke skratt blev de denna kväll=) lisan är för söt=) puff me....=)

I fredags va vi ute hos kicki och käkade, vi va några tjejer från klassen som hade myskväll=) ni kan ju ana va vi snackade mest om....jo jobb och skvaller om folk i klassen...tråkigt avsked dock under kvällen, kommer va skumt att inte ha sin "syster" i stan nå mer=( kommer sakna dig emsan....blev rätt sent, va rätt trött när jag skulle upp och jobba igår, trots att jag gick kväll=) va nog bland de lugnare kvällarna på LÄNGE!!!! Samma idag, fast oj så trött jag va, Jossan sov över här så hon slapp köra massa bil före och efter passet, så vi satt uppe och snackade endel, roligt att umgås utanför jobbet också=) Jossan, du är alltid välkommen att sova på soffan=)

Jobb imorron, sen ledig i 3dar=) då ska jag SOVA=) och umgås, alla har ju som kommit tillbaka till stan nu efter deras lov, känns skumt att inte gå på upprop imorron!!!

That's it for now!

puss och kram

knät....

som ni vet så har jag haft problem med mitt knä nu i ett ex antal år....har ÄNTLIGEN fått kallelesen för att göra min artroskopi! Om 1månad är den utförd!!!!
Fick kallelesen i tisdags, tog blodprover idag, träffar dr på onsdag, blir narkosbedömd på onsdag, sen kl 10.00 den 27/9 blir det op!!! Mest nervös inför själva sövningen...aldrig blivit sövd tidigare!!!

Fått veta idag också att efter nyår då mitt vick går ut, så kommer jag va inlasad=) får räkna in mina 2.5månader som uska som jag jobbade förra sommarn=) För er som inte hänger me, när man har jobbat 1år för landstinget så blir man "lasad", när man är de så måste dem fixa jobb åt en när ens vick är slut, man har en tjänst efter 2år som anställd!
Så jag är nöjd=)

Ikväll väntas de kräftskiva, min första NÅGONSIN!!!!

Blir nog Gbg helgen v 38=) hälsa på malin=) vi har inte setts på en 4år så de börjar bli dags nu!!!

Puss och kram

Mål

Har hittat ett mål nu efter semestern!
Detta mål handlar om att äta regelbundet och ofta (så gott de går med mitt jobb), träna regelbundet, sova regelbundet och helst innan detta år är slut: väga 50kg så jag får ge blod=) och för att jag tror att jag själv skulle må bättre av detta....
Ska bli en utmaning då jag alltid stått still på denna vikt, 50kg, låter kanske inte så mycke, men för mig är de det...vägt 48 som mest då mitt år i USA va klart....ska väga mig imorron på jobbet för att se hur mycke de behövs....

Måste bara berätta den glada nyheten: jag har fått förlängt året ut=) Känns riktigt bra, blev riktigt glad över att höra det chefen sa=)

Dags för sängen, 6.45 börjar jag, kl ringer 5.30.....Ska fixa inför gastros flytt till gastro-sidan=) lite läskigt att de är jag som ska göra de, men roligt att de litar på en och låter en få mer ansvar=)

Puss och kram

RSS 2.0