1:a advent...

tog fram lite julpynt idag, de är ju ändå första advent. Började dagen i kyrkan som sig bör när de är 1:a advent, träffade vänner som jag inte träffat på jätte länge.
snön på grannhusets tak
balkongen, ska ha i blomlådorna, vet bara inte vad än
Det kommer mera! Är ju bara advent än så länge=)
Puss och kram

Glad första advent!

foto0606 (MMS)

Dagen började med detta som sig bör:)


rödtott igen

blev lite rödare än va jag tänkt...
inte de bäta ljuset, men men...håret är klippt som vanligt...tror att de mesta av permanenten är borta nu=)
Puss och kram

besviken=(

på min kropp=( tanken var att luncha med A & E, men efter att ha gått fram och tillbaka till köket så är kroppen rätt färdig, så de blir att stanna hemma i sängen idag igen...SJUKT less på detta nu....visst de har bara gått nån dag, men ändå, blir ju så rastlös....kanske kroppens sätt att säga: ta de lugnt miriam! Vem vet? Så de är väl bara på att lyssna på kroppen och stanna hemma under täcket=( måste va bättre imorron iaf, frissan kallar!

sjuker

är vad jag är...har haft min första sjukdag från jobbet idag, min första på 10år (Ellinor: va knappt sjuk i skolan heller, så nästan 26år;)....tempade igår och va tät, hostig och fick höra att man inte såg så fräsch ut igår, fattade piken....pamol, ibumetin och nässpray är mina bästa vänner!
Är så lågtemp så de som är någorlunda normal för andra är varmt för mig....suck suck suck
Så idag har jag pendlat mellan sängen och soffan....pendlat mellan att frysa och svettas....underbart, el så inte...
Hoppas verkligen att jag är bra tills på måndag när jag ska jobba igen...den som lever får se...
Puss och kram

bättre idag

mår mycke bättre idag än igår...skönt de, hade inte orkat en likadan dag som igår kväll...
finaste pappa fyller 60år idag och jag får inte fira han=( älskar dig pappa! världens bästa pappa!
Hem till Emma snart och mysa och idol!

bajs bajs bajs

där kom tårarna igen...trodde inte de, men de gjorde dem=(

50kg=)

Japp, de visade vågen idag när jag vägde mig på jobbet, SJUKT nöjd! Äntligen har jag nått mitt mål, tog nästan 2år att nå mitt mål....=) tänkte nog dock låta mig gå upp ytterligare ett kilo tror jag...helt galet att jag äntligen lyckats!! Ni anar inte hur jag kämpat, många tjatar om hur lätt de är att gå upp i vikt, svårare att gå ner....men för mig är de tvärtom! Jag har riktigt riktigt svårt att gå upp, kvittar vad jag än äter och tränar...men nu så...kroppen mår visst bättre än vad jag trodde=)
Dock blev glädjen kortvarig, upptäckte en grej som jag helst hade velat vara omedveten om, men men, svårt att göra det ogjort...=( bajs, bajs bajs
Vill avsluta med ett citat som jag fick av mina patienter idag:
Är du sådär smal i verkligheten, el gör du dig bara till?
Puss och kram

spola tillbaka tiden?

undrar hur det hade varit då? hade de blivit nå, el hade de bara varit något tillfälligt? Svårt att veta, ibland ångrar jag mina val, men de är väl så man växer och lär sig av sina misstag, el? bara att kämpa på och gå vidare...glad att vi kan höras iaf...trots att de tog ett tag....förlåt säger jag bara...tror dock inte att du läser detta, men men...

bio med A

Japp, tog med fin brorsonen A på bio idag, såg Sammys äventyr i 3D

En söt film, saknade dock humorn som får oss vuxna att skratta=) imponerad av A att han orkade hela filmen=) fascinerande att se hur en snart 5åring som ser sin första 3D film, hur han försöker ta tag i figurerna som ploppar ut=)

Sen hem till övriga familjen, lilla H va på bushumör som vanligt=) älskar mina små pojkar, snart kommer ju nr 3 ner till stan, inte ens 2 månader till familjen D flyttar ner=)

Är helt färdig efter gårdagen, blir en lugn hemma kväll i soffan, klagar inte...skulle lätt kunna hoppa i säng nu och sova natten känns de som...men håller mig vaken ett tag till!

Puss och kram


lever=) fast med nöd och näppe....

har haft besök av finaste E här i veckan=) så jag har inte direkt varit så taggad på att skriva här....
Veckan har varit full med snack, träffat några från klassen, umgåtts med kollegorna, sovit sjukt bra (somnat någorlunda i tid), kommit hem till lagad middag....klagar inte=) förutom för idag, sjukt mycke på jobbet...höll på att bryta ihop...men jag bet ihop! Ska bli riktigt skönt med helg nu, 4dagars vecka nästa vecka också, blir lite lugnare för min del då iaf,I like=) el jag hoppas iaf på de....tur att man har så bra kollegor, annars hade de inte funkat att jobba där man jobbar! Skrivit på mina tillsvidarepapper nu, så nu har jag fast!
Bio imorron med finaste brorsonen A, Sammys äventyr i 3D, blir spännande=)
Ska se idol, hemma på arcus hallen!
Puss och kram

orkar inte

knät har börja göra ont igen=( de är de som håller mig vaken nu=( jag hoppas verkligen jag lyckas häva denna smärta, pallar inte me ett likadant år som de va för 2år sen nu när de va som värst=(
tur att jag och emma ska och träna innan jobbet imorron, får ta och köra mina övningar...måste bli bättre på att köra dem här hemma också....mätte just låret, när jag va som sjukgymnasten för sista gången mätte han låret, då saknade jag 1.5cm muskel på de vänstra (dåliga) knät, mätte igen nu, på ett ungefär där han mätte...saknar nu endast 0.5cm=) its coming=)

radera drömmar?

de skulle jag vilja göra, inte framtidsdrömmar, utan drömmar som man drömmer om nätterna. Har haft 2 drömmar om både B och C, väntar på drömmen på D känns de som....båda drömmarna va riktigt verkliga, skrev att jag dröm om B i något tidigare inlägg, gjorde ont i hela mig när jag vaknade upp...=(
Inatt drömde jag om jobbet, vi hade ny personal, nya para-medicinare som vi kallar dem för och jag fick så mycke skit av dessa två, fy, även denna va verklig, visste inte vad jag skulle göra av mig själv i drömmen när dem började klanka ner på mig, ser mig som en bra ssk som lärt mig att prioritera någorlunda rätt iaf, men dessa två fick mig verkligen att vackla i tron på mig själv...fy bubblan säger jag bara....jag hoppas att jag slipper sådana här drömmar i framtiden, brukar alltid ha roliga knasiga drömmar, inte såhär verkliga....

organiserar

fixar och donar här hemma, blir ändå bättre=) massa papper som legat framme som nu försvinner in i mappen=)
även rensat lite på hyllor=)
nu ska de bara införskaffat lite mysiga grejer som kan pryda lägenheten=)

Ska bli sambo=)

Japp ni läste rätt, el de heter kanske kombo....min kursare E ska bo här nästa vecka=) Ska bli roligt att få ha henne här i några dagar!
Vaknade nu på morron och känner av min hals och näsa=( skulle ju inte bli jätte förvånad om de brakar ut nån förkylning, då iaf två på jobbet är/har varit förkylda på jobbet....får väl se hur de går....
Ska nog ta en lien power nap och lura bort alla basilusker!
Puss och kram

RSS 2.0