Bygdsiljum

var vi i igår=) De är en slalombacke en 7mil från stan....återkommer till detta sen...
I fredags sprang jag runt som en tok, hämtade ett par pjäxor på Gluntens, lämnade dem hos björn, hem och fixa mig inför att åka ner på stan och gå förbi AMS och höra om de går att anmäla sig som arbetssökande till 100% då jag om jag får fortsätta på jobbet bara för 75% och vill ju som ha ersättning för 100%, var beredd på att de skulle ta ett antal timmar, men va över på 10min, fick höra hur jag skulle göra och att jag va välkommen tillbaka. Till stadium sen och fixa underställ och googles för lördag...tyvärr inga rosa goggles, men ett rosa fint underställ=)
Ut till Umedalen och hämta skidorna som brorsan haft några år, myste lite med Axel och sen hem till Björn igen för att lämna dem. Bio på kvällen, Snabba Cash, va bra, rätt tragiskt hur de kan vara...de som känns tyngst är ju att de typ kan va så i verkligheten, insåg hur skyddat jag lever!
Hem, i säng rätt tidigt....för att på lördag kliva upp halvt i ottan för att göra sig klar för att åka till Bygdsiljum....
mackor gjordes, korv kokades och choklad värmdes=) packade ner allt och gick till bussen när calle väntade på oss, in i bussen och sova lite....Kom fram till backen, fick hjälp att ställa in mina skidor efter pjäxorna och sen hyrdes de hjälm...Har jag inte stått på ett par skidor sen årskurs 9 känns de som att de kan behövas! Träfafde även Lotta och Tommie där=) tommie åkte för första gången, riktigt duktig va han!
Hur gick de för mig då? Det är ju slalomen som pajjat mitt knä, så jag va rätt spänd, men peppar peppar så gick de bra, vid 14 tiden började de göra ont, då jag direkt när de blev isigt började ploga och spännde knät!Så de blev värmestugan som jag sen fick besök av björn, tänkte åka sista åket men fick höra att jag borde skippa sista åket, men trotsig som man är så åker jag och calle ett sista åk, tror ni inte att jag höll på att ramla??? JO!!!Men tack och lov så lyckades jag parera mig själv, vi valde en av de lättare backarna! Sen packa vi in oss på bussen och somnade=) hem, duscha, spelade ett jätte sött spel på PS hos Björn=) Var helt färdig på kvällen, låg i soffan fram tills de va dags att sova, sov gott inatt, mindre öm i kropen än va jag trott....
Tänkte nog försöka baka lite idag, fyller år om 2v=) vet dock inte riktigt va jag vill ha....måste bestämma till idag har jag fått höra....

puss och kram

underbar helg=)

är vad jag har haft=)
började med att jag fick sluta lite tidigare i fredags, sprang ner och bytte kläder och till sjuksköterskeexamen för mina nollor. Tänk vad snabbt 1år har gått...
Snabbt hem, fixa med lite grejer för helgen, hade även fått en avi så jag fick kila till ÅC och hämta ut de...va jätte nyfiken när jag gick dit, har nämligen inte beställt nått...När jag fick paketet i handen så va de från Menacks, min värdfamilj i USA...gick hem till Björn, öppnade paketet och så va de ett pussel på Broadway, har ett likadant i lule som jag fått av dem....=) men blev glad ändå!
Blev att skynda till bussen sen för att gå på After Work med jobbet, va riktigt roligt=) va inte jätte peppad på de innan...fick med mig Linda=) åt lite ribbs, umgicks, skrattade och hade de bra=) Tanken va att vi skulle gått på REX på kvällen och firat de nya syrorna, men va för trött...Hem och sova!!!
Lördagen bestod av firande...skyndade till Aula Nordica för att fira de som tog sin läkarexamen! Vi satt 1h och kollade på cermonin, så att björn får ett smakprov om vad som komma skall=) den va lite annorlund än vad våran var...sen skyndade vi till Villan för att fixa i ordning där....jag,björn,simeon och calle! Fick även lite hjälp av amanda, monika och Fia=) De blev jätte bra på Villan, de 4 huvudpersonerna verkade riktigt nöjda också=)
Hem sen och vila lite, locka håret och sånt där som man måste göra ibland när man ska va fin=) Smink och klänning åkte också på=) buss till Äpplet och sen va de dans hela natten (läs till 02.00), var riktigt riktigt roligt, få träffa alla, få dansa och bara vara=) va inte lätt att hitta en taxi när vi skulle hem...men till slut, fick lite NYC känsla av att vinka till taxin=) Sov riktigt gott inatt, american pancakes blev de till brunch, dock inte riktiga, ska allt visa hur de riktiga ska vara;)

Ledig imorron också, ska äntligen få ta mig en kaffe med Linda, vi har inte kunnat göra de på hela hösten pga olika schemarader=( men imorron om de inte blir nån buff så då blir de kaffe på stan igen=)

Kommer bli tomt nu när så många drar från stan, inge roligt alls=( tur att vi fick vår kväll tillsammans igår!
Ni kommer saknas mycke, men ni har alltid en speciell plats i mitt hjärta...

Mina tankar går till Almas familj, min kusins barnbarn har fått lämna jorden nu, endast 2månader gamla....mina tankar är med dem!

puss och kram

de där med vikten....

I spetember tror jag de va skrev jag om ett nyårslöfte...att jag skulle väga 50kg till årsskiftet....Hur har de gått då?
Nja, inte helt och hållet fullt ut tyvärr, men jag är på god väg!
Sist jag vägde mig stod vågen på 48.2kg, jag har gått lite upp och ner under hösten....så jag är uppe i min maxvikt någonsin just nu! Men jag har inte gett upp än, ska försöka till påsk att väga 50kg, så vi får se hur de går! mår iaf bättre nu när jag väger lite mer, har märkt på någar byxor att de sitter lite tightare vid midjan än tidigare....

Snart iväg till jobbet på APT....surt att gå dit på ledig dag....

Året som gått....

kom på att förra året gjorde jag en sån lista för 2008, så jag tänkte komma med en till sån, för 2009.....ett litet axplock!
2009 så
*blev färdig sjuksköterska
*kom in på pedagogik, men började sen på kostvetenskap A,tur att jag sluta när jag sluta, fattade inte mycke av kemin
*började jobba
*träffat mycke nytt folk
*fyllde 25år
*skrattade jag mycke
*dejtade
*hade min första betalda semester
*åkte till NYC med jessica och annelie i 1v
*träffade min USA-familj
*började dejta Björn=)
*va på min första kräftskiva
*tränade jag mycket
*gjorde min artroskopi av knät, har aldrig varit så bra i knät som efter detta ingrepp,va nervös innan
*va jag sjukskriven, hoppas jag slipper bli det igen....höll på att dö av tristess
*va på min första gamm-kcfest
*permanentat håret 2ggr, gick inge vidare=(
*nått IKEA besök blev det
*va i vindeln med spexet
*sydde jag mycket
*va på prövföreställning i Vännäs med spexet
*var med om spex-veckan=)
*led av post-spex
*buffat endel
*varit på min första riktiga disputation
*blev faster till fina josef (som jag tyvärr inte träffat än)
*gjort galna upptåg
*gjort saker som jag inte trodde att jag skulle göra
*jobbade nästan hela december (inklusive julafton och juldagen)
*firade nyår med Björn i Gbg=)

Få se vad som kommer hända nu under 2010???

Till helgen blir de att fira många kompisar, flera som blir klara sjuksköterska och flera som blir klara läkare....så fest i dagarna 2....längtar tills denna tentaperiod är över!!!!

Nyår

är nu över. Hade de riktigt bra på nyår=)
Va gjorde jag då? Jo, 30:e satte jag mig på flyget (som jag bloggade om tidigare) till Gbg, blev upphämtade av Björn på landvetter=) Åkte hem till hans barndomshem, träffa delar av hans familj, mysigt va de, lagade mat, pratade, öpnade julklappar och myste=) blev förvånad över att de hade så mycke snö därnere...Var rätt trött efter mitt maraton på jobbet....galet skönt att få lägga sig där på kvällen....=)
31:a så blev de promenad i byn, va riktigt fint, fick se solen=) den syns ju inte så ofta här uppe under denna delen av året så de va riktigt härligt, åkte sedan in till Gbg med pick och pack, hem till Björns kompis Balder, lagade mat och sen fylldes lägenheten av en massa kompisar till björn, 18pers tror jag vi va tillslut. Riktigt roligt, alla va jätte trevliga=) Skålade in de nya året när vi såg fyverkerierna=) tillbaka sen till lägenheten och fortsätta umgås=) Blev som rätt sent, kom i säng vid 4...men de är ju bara nyår en gång om året så!
Den 1:a sov vi ett tag, umgicks lite med han som vi bodde hos, innan vi tog oss till björns stora syster där de blev brunch. Tiden gick alldeles för snabbt, hann precis med flygbussen. Va som tråkigt att åka därifrån, hade gärna varit kvar lite längre...men men, kommer fler tillfällen....
Va riktigt trött när jag satte mig på planet, ingen sömn blev de då det var nått barn som antagligen hade ont i örat för den skrek HELA vägen till bromma....
Va skumt att komma hem sen igen, helgen hade ju gått så snabbt! Är riktigt nöjd med resan, att få träffa alla härliga personer därnere=)

Nu har jag jobbat i 3dar, galet tryck med patienter på hela huset, hade som mest 7 överbeläggningar, känns när man inte är bemannande för den stora överbeläggningen!

Tidig kväll ikväll, imorron ska jag sova LÄNGE!!! kommer säkert vakna tidigt, men tänker INTE ställa klockan iaf!

Puss och kram

myst lite!...

62461e95c2b2c102d72fb47d594a53b3.png

myst lite! Jossan sover här så vi lyxar till de lite med en smulpaj såhär på lördags kvällen! Dags att sova lite då de ska jobbas imorron!


RSS 2.0