har kommit på lösningen

till varför vi har så dålig lön....Detta är orsaken:
de syns inte så väl,men jag ska förklara...
Tanken slog mig idag när jag klädde mig för jobbet, då jag visste att jag inte ska träffa så många mellan att jag går hemifrån och sen kommer hem efter jobbet (gått kväll ikväll), så jag tog egentligen första bästa kläder: orange-vit-randiga stödstrumpor, baggy jeans, en röd pippi långstrump t-shirt och en rosa/lila kofta...=så miss matchande de nästan bara går att bli...skrattade åt mig själv och då föll poletten ned... detta är orsaken till vår låga lön, med tanke på att vi går i jobbkläder, antingen vitt/vitt, el som jag går oftast blått/vitt:
tröja: landstinget  byxor: landstinget  skor: birkenstock
Med tanke på detta så behöver vi ju inte köpa in fina kläder så att vi ska se representabla ut så tänker dem att vi inte behöver högre lön....vad tror ni om denna fundering? Skrattade åt mig själv när jag kom på detta....
Riktigt lugnt va de på jobbet idag, I like=) el lite mer hade de kunnat vara, men skönt att få andas lite också!

helgen=)

Då var ytterligare en vecka passé, el några timmar är ju kvar, men ändå...
I torsdags så somnade jag så fort jag la huvdet på kudden, kan inte komma ihåg när de hände sist...Fick kliva upp lite tidigare då jag fick gå till jobbet (2min på cykel, kanske 10min promenad), kom dit jobbade, insåg att de nog skulle bli ett lugnt pass och jag utan problem skulle kunna smita iväg i tid för att gå till tandläkaren, men oj så fel jag hade! Tog mig iaf till tandläkarn i tid, sprang typ dit, kontrollen gjordes, den förbaskade jobbiga rtg av tänderna gjordes, vi gjorde en 4 försök, sen kom hennes lärare och med hjälp av han så fick vi de sista bilderna, slipper gå till specen denna gång som jag fick göra för 2år sen....sjukt nöjd va jag iaf över detta! Domen då?
Ja, behöver dra mina övre visdomständer för dem hade fått lite karies, sen behöver jag fylla i en fyllning och även laga en fraktur på en tand, men ingen karies på de andra tänderna, sjukt sjukt nöjd=) skyndade sen hem och bytte om, ringde en taxi och åkte ner på Rex för kvällens AfterWork med jobbet=) Trots lite strul med maten så fick vi en riktigt bra kväll=) fick lite oväntat besök också, väldigt uppskattat va detta=) blev väldigt glad för detta ska du veta (om du läser detta vill säga)....;)
Gårdagen spenderades ett bra tag i sängen, brunch, lite mer i soffan och sen hem till Sofia och äta pizza, se på Änglar och Demoner och byta bilder, så en liten Italien kväll blev de=)  Dagen har fortsatt vara seg, tvättar nu, funderar lite på att läsa lite, kanske borde sy klart en grej först...får se va de blir...4dagars jobb blir de till veckan, får mysa med fin pojkarna på onsdag, LÄNGTAR!!!
Puss och kram

suck

säger jag bara...sov kanske mellan 5.30-9.30 imorse, gissa om jag va pigg när jag vakna, visst 4h sömn, men ändå...galet, hoppas att de inte fortsätter såhär nån längre tid, kommer inte palla de...
Lugnt på jobbet va de iaf, tack och lov...va nästan att man funderade på va jag hade glömt bort att göra, men nä...
Ang. rubriken, när jag nästan va hemma så hoppade jag av cykeln så sa de: PANG! Sen fanns de inge mer luft i framdäcket=( måste försöka byta detta på nått sätt, har absolut ingen aning om hur, men skam den som ger sig!!!
dags att försöka dejta John blund då, morgondagens schema: jobba, tandläkaren och sen AfterWork med jobbet=)Ska bli riktigt riktigt roligt=)
Puss och kram

vill sova!!!

john blund vill inte komma och besöka mig=( blir så less på detta...hostade en massa tidigare, men tog lite cocilana mot detta, tog bort hostan, men som vanligt så biter inte resten av den där medicinen på mig, varför ska jag va så tolerant mot läkemedel? Kommer bli en sån där jobbig patient som de inte kommer att tro på när jag ber om smärtis, hjälp va de kommer snacka skit om mig på ssk expen och på ronder...men men, bjuder på de....el så får jag helt enkelt låta bli att behöva läggas in nångång och behöva massa smärtis....
För er som inte vet, min kropp vill inte riktigt ta upp de i tabletter/mixturer som ska tabort smärta/hjälpa en attt sova...insåg detta när jag hade problem med knät, även när jag drog mina visdomständer, haft svårt med sömnen...
Bjuder på en bild då jag rensade ur min garderob, MÅNGA mössor fanns de...
har ett ex antal bilder från detta=)
Ligger mest och funderar nu, nyfiken är jag!
Dags att försöka sova igen...Puss och kram

sytt lite

japp, har börjat sy igen=) hade ett litet beställnings jobb, ett par gardiner till brorsans kök=) första gången jag syr gardiner, inte de klurigaste tack och lov, fast mönsterpassning är JOBBIGT....men nu är de klara=) ska bli spännande att se hur de kommer se ut när de hänger upp hos dem=)
Känns bra att sy igen, va ett tag sen, de förra jag sydde va en kjol!
Jobb nu i 2dar, sen helg=) After Work med de fina kollegorna på fredag, ska bli nice, vi behöver detta!!!
Såg the American i måndags, rekomenderas inte så starkt, men sällskapen va desto bättre;)
Puss och kram

äntligen helg=)

japp ni läste rätt!
Har äntligen helg=) el för er som har "vanliga" jobb (=jobbar måndag-fredag) så låter de kanske knas, men så är de iaf, jag har ju jobbat eran helg så nu ska jag ha min! Glad att jag överlevt den, tur att man har bra kollegor=)
När jag inte har jobbat så har jag tränat (vilket va otroligt dumt då jag nu känner mig krasslig), umgåtts med fina kollegan Emma, lagat mat, kört lite vilse på Grubbe (inte lätt att köra bil på nya områden....blev lite stressad av att de kom en bil bakom mig när jag försökte komma på vilket håll jag skulle svänga, så jag svängde fel...sen följde den efter mig ett bra tag så jag kunde inte svänga och vända...men fram kom jag tillslut=), ätit på MAX med Emma, RÖSTAT, och varit krasslig=( Nu mina 3 lediga dagar så ska jag mysa, sy och bli frisk!!!!
Fattar dock inte hur Sverige röstar??? Rösta på SD??? WHAT??? kanske borde flytta utomlands....
Alliansen fick min röst detta val, igen=) låter hellre de röd/gröna få mer än att SD ska få mandat....
puss och kram

Röstat!

Nu har jag gjort min plikt och röstat! Känns bra att ha de gjort=)
De va väl samtalsämnet idag, både med patienter och kollegor=)
Hamburgare med emma om ett tag=)

sjuk=(

håller jag nog på att bli=( har inte tid el råd att va sjuk...blä, tur att jag bara jobbar imorron och sen är ledig i 3dar så man kan vila upp sig...
haft emma här på middag, så härligt när man hittar människor som man trivs med och de känns som att man har känt typ hur länge som helst!!!
puss och kram

skorna

måste bara visa skorna jag köpte igår, dem svarta va svåra att få bra men riktigt söta på=)
Dags att fortsätta städa och plocka!

min rygg

smällde till i den idag när jag satt på toa, har varit med om de engång tidigare, men de va när jag va me i OTGC och gick på gymnasiet. Kunde precis ta mig till soffan, la mig ner, lyckades även få vetekudden varm och låg på den, nu har de mest släppt, tack och lov, gör fortfarande ont i vissa rörelser, men sjuttionelva ggr mindre än tidigare...
Var på stan med monika idag, hittade fin fina skor på Bianco som har utförsäljning, då scorett ska öppna där istället...Ska fota skorna senare, kan avslöja att ett par av skorna är rosa=)
Fick även mail att jackan borde komma om en 2dar=)
iväg och se film nu=)
Puss och kram

trötter

är va jag är...4 pass på jobbet, lite sömn, tar ut sin rätt...redan tagit en liten power nap idag, ska snart lägga mig för natten, ljudet LÄR slås av på den så att jag inte kan bli väckt av nått! Bara av mig själv=)
körde ben med emma idag, får se hur dem mår imorron, hehe, så skönt att komma igång med träningen igen! Satsar på minst 3pass/vecka, här ska byggas muskler=)
är sjukt nyfiken nu;)
puss och kram

betald och viktuppgång!

nu är jackan betald=) vill att den ska komma NU!!!!
Riktigt lugna kvälls pass på jobbet, fick buffa igår.
Vägde mig ikväll, tänkte att jag kollar om träning och mat haft nån effekt och de har de=) väger nu 49.1kg!!!! Aldrig vägt såhär mycke, snart får jag ge blod=)
puss och kram

kär

blev jag idag, i en jacka! Inte vilken jacka som helst utan denna! men massa pengar kosta den, fick inte lägga undan den mer än 1h och de fanns inte möjligheten att fixa fram pengarna tills då, nu meddelade mina söta föräldrar att de sponsrar den lite så förhoppningsvis finns den kvar imorron och då köper jag den!
Lunchat med kicki idag=) alltid lika trevligt=) hann även träffa några andra kursare så de va roligt=) så många som flytt stan så de få som är kvar=(
Sen blev de träning med Emma, armar,mage,nacke och rygg körde vi, fick dock ett skrattanfall under situps:en, kunde inte sluta=) folk måste tro att man är knäpp, men jag bjuder på de=) så härligt att träna med dig emma, tack=)
Satt nyss och läste igenom mina blogginlägg från i sommras och insåg hur dåligt jag mådde då, hur nere jag va längst med fotknölarna, aldrig varit så nere och ledsen som jag va då...inte ens när jag hade som mest hemlängtan i USA....så glad att jag har mina vänner som hjälpt mig upp ur detta träsk och får mig att må bra igen! Ni är guld värda!!! Vet inte va jag skulle göra utan er, ärligt talat! Ni har fått mig att börja leva igen=)
Morgondagen spenderas förhoppningsvis med att titta på mina fina jacka som jag köpt (får beställa den på nätet annars), sitta lite vid symaskinen (gardiner och en "tavla" ska ordnas till familjen S, har sagt att jag ska sy om jag lyckas ta mig upp ur sängen=), sen fika med pappa och avsluta med sushi med Sofia och ev marielle=)
Sen jobb helgen lång...
Lite nyfiken på nästa vecka, ska bli spännande=)
puss och kram

måste bara berätta en grej!!!

Jag mår skit bra=) har inte mått såhär bra på jag vet inte hur länge!
Som jag skrivit tidigare så fyllde Italien-resan sitt syfte, den ledde till att jag började äta var 3:je timme och detta har nu gett resultat=) innan semestern så vägde jag lite under 45kg, nu idag när jag vägde mig, så har jag gått upp till 48kg=) trodde inte att jag skulle stigit såhär mycke redan! And I LOVE IT!!!!
För er kanske inte 48kg är så mycke, men för lilla mig som bara vägt 48kg typ 2ggr i hela mitt liv (som jag lyckats fånga när jag vägt mig vill säga) så är detta jätte stort för mig, kämpar verkligen med vikten! Så nu har jag fått ännu mer inspiration till att fortsätta såhär och även börja träna igen! Vilket jag ska börja med igen imorron=)
Jag har äntligen hittat tillbaka till mig själv, umgås med mina underbara vänner (vad skulle jag göra utan er???), myser med mina syskonbarn, längtar tills januari då yngste storebror med familj flyttar ner, går upp i vikt=) planerar nästa resa!!! Trodde aldrig jag skulle må såhär bra igen, känns som att de va jätte längesedan jag mådde såhär!!!
Borde hoppa i säng nu, kl ringer snart igen för att gå upp till jobbet!
Puss och kram

Nooooooo

råkade nyss öppna dörren för Radiotjänst, hade de ringt hade de varit lättare att ljuga, men inte när de stod framför en, han va iaf schyst, han skrev att jag köpte TVn idag...min klump-tv...
Så nu är man en sån där ärlig medborgare iaf....har klarat mig undan ett bra tag så jag ska väl inte klaga
när jag precis stängt dörren ringde telefonen, okänd nr, då va de tandläkaren som ringde och ville boka in för undersökning....hade ju tänkt boka de själv, men nu slapp jag göra de...så den 24e ska jag dit, till käftis...har gått hos hon tidigare, så de känns ju bra iaf! men blä va nervös jag kommer va...inte för själva undersökningen men för själva rtg, huvva=(
De negativa med denna dag va detta....nu till de positiva=)
Igår började vi med syjunta=) jag, linda, emma och marlene=) fick kommentaren av mamma att de är ju gamlingar som har sånt, jag va den äldsta av oss, håller på med en halsduk, stickorna börjar dock bli lite tunga nu, men men...vill att den ska bli klar NU!!!
Imorse va jag och fikade me tjejerna från jobbet, fick mysa med lilla E och H, blir ju så sugen på att skaffa egen knodd, men lite svårt när man inte har nån karl.....en stor fördel att ha det....så söta så va dem=) roligt att träffa deras mammor och linda också=)
Ikväll blir de kräftskiva med sofia, ska bli roligt, min 3je ever! kräftorna ligger i en egen lag sedan igår:)
Fick frågan idag om hur de va me mig, känns bra att kunna säga att jag mår bra nu! att resan verkligen hjälpte!
Puss och kram

RSS 2.0