Påväg... Sitter...

211ac52cca851abba11ee116943b9d33.png

Påväg... Sitter på flygplatsen nu påväg till Gbg nu:) är lite små seg,vilket är bra så att man kanske får sova på planet så man orkar med den intensiva trippen som jag ska göra nu! Va ska ni göra till nyår då? Puss & kram


känns som att jag har flyttat.....

till NUS...Har endast varit ledig 1dag (i lördags) sen i måndags...jobbar imorron, sen är jag ledig i 3dar, tack och lov! Åker då ner till Björn och firar nyår=) sen upp igen och jobba 3, ev 4dar innan nästa ledighet....Blev lite less när jag såg att jag va uppskriven på att jobba en extra dag, men men....kunde nog få ledigt om jag får de till en dagtur!

Julen då? Åkte ut till brorsan i onsdags efter jobbet, mamma och pappa va där när jag kom dit, axel va helt i gasen hela kvällen, dels att de va julafton imorron +att mamma och pappa kommit ner....Vi fixade lite, sen när vi försökte lägga axel så kunde han inte sova, ville se klapparna under granen, vilket han fick=)
Vi somnade allihopa tillslut, julafton kom, hugo och pappa kom och väckte mig, sen fick axel komma in och kolla så att jag va vaken=) Vi åt jullunch, sen kyrkan....jobbet ringde och sa att vi fick komma in 1h senare, så efter kyrkan blev de att storhandla lite grann innan jag fick skjuts till jobbet...gick med tomteluvan på, som ni kan se i förra inlägget...Julen va väldigt lugn....pappa hämtade mig på jobbet, när vi sitter i bilen ringde axel, då är kl 21.45 typ och han säger: mimmi, du måste komma hem och öppna dina presenter som tomten har kommit med till dig!
Killen va vaken till 22.30, fick fina klappar, pengar till min nya mac, tjocksockar,kokbok, handledsvärmare, godis och vinglas. I säng efter detta och sen upp och jobba igen, ännu lugnare va de denna dag....
Annandagen, LEDIG!!!! Tvättade och sen kom emma hit, käkade middag och umgicks=)
Igår, tillbaka till jobbet, lugna gatan som vanligt, som de va idag också, el idag va de lite lite mer att göra, men inte mycke....Tog en sväng förbi stan och kollade in rean, kaos säger jag bara...blev bara less när jag gick där....glömde bort att stora delar av umes befolkning har semester/lov nu...fusk!!!


Nu är tankarna mest mot Gbg, ska bli galet skönt att komma iväg lite grann, känner att jag behöver de!!!Få mysa lite=) Nån som har tips på om vad man ska ha på sig på nyår????

Jo, glömde bort de, igår kom de typ GALET mycke snö här, en 50-70cm snö, helt sjukt mycke, ville som aldrig sluta, sen har de snöat idag också, börjar känna att de räcker nu!
Puss och kram

god jul

6bb617a6b900cd0ea6efc76d3b1e4af6.png

god jul önskar jag er alla,hänger på jobbet som vanligt! Just ätit massa julmat! Vitt ute,tomten kommer när jag kommer till storebror!


årets...

07b0ad822621d8867767a02ef4e196f0.png

årets julklapps inköp,redan gett bort en...


dan före dan....

är de nu, ett tag sen som jag skrev har jag som kommit på...varit en hel del på jobbet nu, känns som att jag bor där, jobbar 32h extra denna månad, börjar kännas i kroppen, trots att jag "bara" gjort 16h än så länge....
Jobbar både julaftonskväll och juldagen....känns riktigt riktigt surt, men what to do? Föräldrarna kommer ner imorron, så får mysa lite med dem lite grann iaf, synd bara att man inte får träffa lilla Josef. Skypade me bror och svägerska och en sovande Josef i lördags, så fin är han, fasters lilla ängel....

I fredags hängde vi på villan och origo, kvällen slutade med snöängel och tjat om att jag va hungrig, fast maten glömdes bort när den väl va klar;)
I lördags blev de sovmorron, vaknade dock hungrig....julfika hos linus och petra sen. Go pizza i söndags, inte lätt att försöka va tyst och inte störa när den ena ska plugga...men jag tror jag gjorde de ganska bra, el?

Igår började dag ett på jobbet, jobbar 8 av 9 dagar, varav 2 är kvällsturer, kommer vara DÖD!!! såg Avantar på kvällen med björn, daniel och några kompisar till daniel. Grymt bra, hade tänkt dissa den, men men, så glad att jag gick och såg den, skulle nog kunna se den igen, fast i 3d verisionen.....

Va händer till nyår då???
Själv så ska jag åka ner och fira med Björn och hans kompisar, blir en blixt visit där, åker ner 30e och upp den 1a...börjar nämligen jobba den 2/1 igen....ska bli roligt att åka ner=) ska klämma in en fika med malin också=)

Nä, kanske borde städa upp efter sig, har slagit in en massa julklappar ikväll, kommer bo hos brorsan nästa natt och natten efter de.....men ändå, de är ju ändå jul och då kan man ju inte ha massa saker som ligger huller om buller, el hur????

Puss och kram

måste bara berätta en sak!!!

I fredags, 17.30 kom lilla Josef Dapefrid till världen=) 3945g och 50cm lång, förlossningen tog 1.5h....=)

Gissa hur stolt man är som ny faster igen, de enda dumma nu är att de bor ju uppe i lule, kommer inte kunna åka upp förrän i januari som de ser ut nu...JÄTTE länge kvar ju=( tur att man får mms lite då och då så man får se sin nya lilla älskling=) Får se va man får för smeknamn av denna lilla krabat???Fortsätter de med mimmi, el blir de nå annat???

Dags att gå till Sofia och baka lussekatter, jag som inte ens tycker om de :S

Puss och kram från faster mimmi

RSS 2.0