idag är ingen vanlig dag!

Nej, för det är min födelsedag idag=)
Japp, hela 26år gammal är jag nu, känner mig mycke äldre och visare...firandet började egentligen redan i onsdags när jag va ut och firade axel ju och fick mina vinglas! Sen igår blev jag bjuden av Killander på frukostbuffé på Plaza, grymt gott säger jag bara, rekomenderas starkt! Tack vännen! Iväg till jobbet, va en lugn kväll, gjorde en deal med nicke att jag fick komma en timme senare till jobbet idag! Hem till björn, myste med film, såg på när han gjorde tårtan, som jag inte fick hjälpa till med!
Imorse väcktes jag av päronen som ringde från deras kryssning, väldigt kort samtal, men skönt att höra deras röster! Smet upp, men fick order om att gå och lägga mig igen, gjorde som jag blev tillsagd och lite senare kom björn och lisan in och sjöng=) Frukosten va framdukad, även paketen=) tack för de fina presenterna söt! Ser framemot den 4e=) En rosa prinsesstårta åts sedan och sen iväg till jobbet! Innan jobbet blev jag stolt över mig själv för att jag stod på mig, kommer detta med åldern? KAOS på jobbet!!! Har ingen aning om vad jag har gjort idag egentligen, akuten har jobbat på bra att fylla avd, inte ens hunnit städa ur salarna innan de kommer nya pat. Så dagen blev som inte alls som jag hade tänkt mig=( tack och lov för en bra start på den iaf=)

Imorron ska jag försöka ta mig till ams och anmäla som mig arbetssökande till 100%, har bara en 75% från den 15:e...sen blir de att försöka hitta lite kläder till klinikfesten, rocktema är de=) Lunch med kicki blir de också=) sen väntar 3 kvällar på jobbet, "ledig" lördag, sen jobba igen på söndan....kommer från och med den 15:e ha väldigt få turer på jobbet så jag kommer vara tillgänglig för umgänge, så de är bara att höra av er om ni vill hitta på nå! I veckan borde datorn komma=)

Puss och kram från 26åringe

Fått förlängt!

Japp, till 31/8, chefen ringde idag och bekräftade de idag! Känns skönt, dock bara på 75%, men kan förhoppningsvis få gå upp i tid under sommarn vilket jag verkligen hoppas att jag får! När man ser mitt schema så är de ju som att jag knappt jobbar!

Beställde ny dator i torsdags=) en MacBook=) LÄNGTAR tills den kommer, är rätt less på denna dator nu som har sina egenskaper som den har....resten av helgen spenderades i soffan och spelade playstation=) galet roligt spel, wipedout har jag för mig de heter=) lite mys med sofia hanns de också med!

Veckan på jobbet hittills har varit KAOS!!!!Inge roligt alls när de är såhär, när man knappt vet vad man gjort! Tur att teamworket funkar med vår nya underläkare! Igår satte jag min första KAD som ssk, har inte satt nån sen hösten -07 då jag var på min kirurgplacering! helt sjukt att man inte satt nån tidigare, men men...fått lära mig väldigt mycke denna vecka, vilket är bra! Ansökt om 5v semester, får egentligen ha 6v, men jag valde att bara ta 5v!

Firade världens bästa axel idag, lillskiten blir 4år idag, fattar inte var tiden har tagit vägen??? Kommer såväl ihåg när jag fick höra att han kommit till världen, hur brorsan ringde mitt i natten och berättade. Kunde inte somna om efter de, låg bara och log=) Första gången jag höll han, så liten så liten, nu har han passerat mitt navel, jag kan sitta och skämta med han och samtala med han! Helt underbart! hugen bugen växer en massa också, nu klättrar han för fullt, fick 1.5h själv med han ikväll, helt underbart! Hade riktigt mysigt när de bara var vi=)

Nä, måste kanske hoppa i säng, el först bädda rent, tvättade imorse, hann inte bädda rent, när maskinerna va klara så blev de att åka och köpa presenten till axel!

Puss och kram

RSS 2.0