tentaperiod....

tycker jag INTE om...alla är så upptagna med att plugga nu, förstår dem iofs me tanke på att de är tenta nästa vecka, men ändå....jag då? Dem som jag umgås med är antingen studenter el så är de inom vården och jobbar med 3-3 så då är man ju typ aldrig ledig samtidigt=( så lite ensamt nu=(
Som Sofia sa igår, måste vidga mina vyer och lära känna andra som inte är studenter el jobbar inom vården...hur gör man de?
De enda positiva är att jag städat mitt städskåp, har varit hej kom och hjälp mig där, så nu är de lite bättre organiserat, får se hur länge de håller, då dammsugaren (köpte ny i helgen, min förra var helt värdelös, grymt skönt att dammsuga med en dammsugare som FUNGERAR) är längst in, men men...
Imorron blir de att va barnvakt till Hugo=) förhoppningsvis får man en skymt av de som pluggar hårt också...
Puss och kram

lite bilder...

från tiden med lisa nu. Hon flyttade hem till björn igen igår, lite tomt är de=( skumt när man kommer hem och försöker skynda sig att stänga dörren så att hon inte ska smita ut, så kommer jag på mig själv att hon inte är här nå mer.....
Vi blev mer och mer vänner mot slutet, hon vande sig att va här, så vi har haft de riktigt bra här=)
Har varit endel på jobbet i veckan, fick hoppa in och jobba extra på fredag, blev inte buff utan kval=)
I helgen har föräldrarna varit här, har umgåtts med dem endel...sen kom även björn hem igen ju i helgen så jag har fått mysa med han igen=)
Avslutade helgen med att äta på Sjöbris allihopa, va mysigt, men va inte jätte impad av varken mat el personal...
Till veckan blir det att lära sig att ta artärgas, jobba 4 av 7 dar, luncha me kicki, hejja på lindas lag på yran, jobba helgen, passa hugo, mysa lite me björn m.m.
Lite bilder på lisa=)
Lill tassen
Hon hittade en låda att ligga i här också=)
Puss och kram

Lisa flyttar in!

Japp, du läste rätt! Har fått en inneboende i mitt lilla krypin...
Björns katt som flyttat in här tillfälligt då björn är på annan ort. Så nu ska vi bli goda vänner, tänkte skriva lite här då och då så ni får följa vår vardag=) Hon va då fundersam när björn kom hit med hon, gick runt och kollade en massa och luktade. Rum för rum (el del för del av min etta...så de är väl inte så många rum förrutom toan...) när björn for så har hon jamat lite,men ändå legat här och myst lite me mig! Just nu så apporterar vi lite med korven som jag gjort åt hon=)
Jobbar bara 2dar denna vecka och dessa två dar så ska jag hålla i inskolning, så de blir mest bara att finnas i bakgrunden! Blodomloppet till veckan, sen kommer päronen till helgen, ska bli roligt=) synd bara att de inte kommer nästa vecka istället, men men!
Ska nog bädda ner mig nu!
Flisan i fotöljen
flisan på min fotölj
Försöker likna Lisan...
Go natt!
Puss och kram

att inte vara nyast nå mer

känns skumt! Har fram tills förra veckan varit den nyaste sköterskan på jobbet sen 2/2 -09, nu håller vi på att inskola 2st nya ssk på jobbet, känns skumt! Men samtidigt skönt att inte vara de nå mer, nu kommer de till mig och frågar saker, inte bara jag som frågar=)
Skum kväll på jobbet ikväll, känner mig nöjd då jag knäckte varför en pat va dålig=)
Gårdagen spenderades med björn hos Jimmy och karin, va riktigt trevligt=) sen på tisdag blir de att fira björn som fyller år, han blir ju nästan gammal ;) de roligaste är att han är nyfiken på mitt lilla pyssel (projektet) som jag håller på med till han=)
Dags att få nått i magen och sen hoppa i säng!
Puss och kram

projektet...

som jag skrev tidigare, undrade jag om jag tagit mig vatten över huvudet, idag har projektet börjat, får se hur de går.... wish me luck!

heldag!

har umgåtts med mina brorsöner ungefär hela dagen! Kom hem till dem vid 9, sen har de varit fullt ös hela tiden!!! Rätt nöjd att jag fick H att sova, gick inte så bra sist, men nu gick de=) När bror och Anna kom hem, så åkte vi till Leos Lekland. Va knappt nå folk där så de va mycke fria ytor, så vi kunde springa runt! och de gjorde vi, trots att jag är liten, så va de små jobbigt att krypa runt och försöka klättra där mellan alla trappsteg som är där.
Så nu sitter jag hemma och är rätt trött, tror att jag kommer sova rätt gott inatt=)
Valborg blev lugnt, i åt de vi skulle grilla, somnade som vanligt under filmen, skyller på att jag jobbat dag!
Imorron blir de HLR-utbildning på jobbet, måste även ringa ett samtal också, vill helst inte, men men, måste!
Va glad jag blev idag, nu när jag va och såg på statistiken så va de riktigt många som varit in här, I like=) kanske måste börja skriva lite vettigare saker, el va säger ni?
Puss och kram

RSS 2.0