Ska träffa farbror doktorn imorron

Imorron ska de börja utreda mitt knä...lite nervös är jag...en kompis kollade på de i fredags, han misstänkte minisken, får se va dem imorron säger.....
Har även sökt mitt tredje jobb nu, fick lite respons från barn på UMAS; de kommer nog vilja ha en mer erfaren ssk....förvånande???? NEJ!!!!
Har sökt på kardiologen och typ stroke nu också....stroken lät i annonsen som att de va öppna till ny exade ssk:aren
Imorron ska jag ringa till Drottnings Silvias barnsjukhus och prata me dem och kolla om de behöver nå personal...

Håll tummarna!!!!

PUSS

Spännande.....

Fick idag ett mail där de stod: "Tack för visat intresse av att arbeta hos oss på UMAS. Vi har mottagit din ansökan till rubricerad tjänst. Totalt har det inkommit 13 ansökningar och rektyreringsprocessen kommer nu att påbörjas."

Helt galet, trots att de är 12 stycken till som har sökt dit, som antagligen har massa mer erfarenhet och antagligen är barnsjuksköterskor så kan man inte annat än hoppas och hållar tummarna!!!!

Praktik hela helgen, gick bra, men de hände väl inte allt för mycket....
Ny frisyr har jag också skaffat mig, el ny och ny, påminner väl om den jag har haft, men ändå....skönt är de iaf=) va som på tiden, nu ska jag kasta in en färg i de också, men de blir nog till helgen tror jag....får se!

Puss och kram

Steget in i vuxen världen

Ja, igår tog jag steget ut i vuxen världen, sökte mitt första jobb, nere på UMAS, i Malmö....lite läskigt, kommer söka där, Göteborg och Ume...Få se vilka som vill ha mig!
Näst sista praktiken började idag!!!! När de frågade hur länge jag hade kvar tills jag va klar och jag sa ca 4månader så kände jag bara hur paniken växte i mig....helt sjukt!!! Sån skräckblandad förtjusning....

Något possitivt idag: har haft problem med mina knän igen, framför allt mitt vänstra knä, fick idag prata med läkarn på vårdcentralen och han känns jätte bra! Fick läkemedel utskrivet till mig och sen så ska jag träffa en läkare för att börja utreda till varför jag har ont och haft de så länge...För er som inte vet så när jag va typ 13år så gjorde jag en kullerbytta med slalomskidorna på, har som haft lite små ont i dem när de blir kallare ute sen dess, förra året blev de värre så jag kontaktade vårdcentralen, läkaren kollade på de, sa att jag kunde äta ett läkemedel som jag ätit men inte fått nån verkan av de....blev skickad till en sjukgymnast, han kollade 1min på mig och sa: du har knutor på dina ledband, grattis, du kommer ha ont resten av ditt liv. Smörj lite hästlinement på de så kommer de bli bättre...Jaha tänkte jag och gick därifrån.
Nu för nån vecka sen så började de göra ont igen, kunde knappt somna pga smärtan, har aldrig haft de såhär...värmekudde funkade inte, linementet funka inte heller, alvedon funka inte heller...när jag lindade de så blir de att de börjar stasa och bli bara värre....Så förra veckan ringde jag och läkarn om varandra, men idag så fick vi äntligen prata och de känns mycke bättre! De enda jobbiga är att pillrena är stora, tack och lov så går de att dela på dem!!!!
Så nu ska jag äta de 2ggr/dag i 14dagar....

Praktiken började idag, är på geriatriken, va där i 2h, va rätt kaos...men de kändes bra, hon som jag kommer gå med kändes riktigt bra, hon sa innan jag gick hem: De här kommer gå bra, vi kommer ta hand om varandra! Det som är surt är att jag går helg i helgen:(

Dags att diska lite!

Puss & kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0