Förvirrad sjuksköterska

är va jag har varit idag...tycker rätt så mycke synd om min student som jag haft igår, idag och ska ha imorron....inte så lätt att undervisa samtidigt som man själv är ny, särskillt inte dar som denna...men men....bara att visa hur de egentligen är...
Sprungit fram och tillbaka, gjort massa konstiga ljud för att jag blir irriterad på att de inte går som jag vill...men men, bara att bita ihop och hoppas att de går bättre imorron....ledig i 4dar sen=) vet inte riktigt va jag ska göra, många som åker iväg i helgen=( kanske borde passa på att fixa här hemma???

puss och kram

2 dagars ledigt=)

Japp, ledig i 2 dar nu=) riktigt skönt, så vet jag att jag har 3dar denna vecka och sen är jag ledig i 4 dagar!!! FYRA DAGAR!!!!
Nästa vecka börjar jag gå på 3-3 schema och går ner till 75% i 2månader, sen upp till 100% igen över sommarn...Slås ihop med lungan på måndag, blir intressant!!!Kommer va rätt mycke kaos i början....
Fick semester när jag ville=) De 2 första veckorna i augusti, nån som har lust att åka iväg nånstans????Sen har jag bara 2v kvar på mitt vik, sen får vi se va som händer, såg att de fanns jobb på kir 2 där jag va på praktik, tjänsterna ska tydligen tillsättas i juli/augusti:( har iaf mailat och berättat hur situationen är...kan alltid hoppas att de går att flytta på de!

Överlevde en 6dagars vecka på jobbet nu, sista på VÄLDIGT VÄLDIGT länge nu! Helgen blev intressant, särskillt gårdagen....men men, lyckades lösa upp allt, men fy va irriterad jag var! Tack och lov så hade jag bra kollegor som jag jobbade me=)

Idag ägnas dagen till att städa, så att jag kan va hel ledig imorron, då jag ska träna, ner på stan, dona lite, sen på kvällen så blir de besök! Ska bli intressant och se va de blir!

Ska återgå till städandet, måste bara avsluta med att berätta att stödstrumpor, de är bra grejer=) är kär i dem, vill inte va utan dem, precis som damen i kassan sa! Avlastar både från smärtan jag har i benen när jag lägger mig, men även knät!!!

puss och kram

Lägenheten



Lägenheten när jag flyttade in..kom på att jag inte visat bilder på den....

vet ni???

Jag tror att jag är kär=)
Japp du läste rätt=) helt underbar, när du kom in i mitt liv va de lite trilskit i början, hur allt skulle göras och så, behövdes tid för att lära känna varann=) igår satt vi i flera timmar och umgicks, tiden bara flöt fram!!! Varje gång jag ser dig så blir jag varm och underar va vi ska hitta på nästa gång.....

Min nya kärlek är symaskinen som jag fick i examenspresent av mina underbara föräldrar!!! Det blir mycke läsande i instruktionsboken för att se så man gör rätt, men nu börjar det att släppa iaf=)

Har haft en bra helg=) bror och svägerska va förbi i fredags och såg lägenheten, tog de lugnt på kvällen, igår åt jag, anna och elin tacos och såg melodifestivalen, sen blev de dans på Origo!

Idag tar jag de lugnt, passar på att vila upp mig för en ny mastodont vecka på jobbet, denna vecka har jag jobbar söndag-fredag, denna vecka som kommer nu jobbar jag måndag-onsdag, fredag-söndag, ska passa de finaste pojkarna på lördag=)

All for now!



RSS 2.0