bli fotad...

av en riktig fotograf skulle va roligt att testa på, i en studio, bli stylad och sånt innan...hjälp va roligt de hade varit, men nog nått som aldrig kommer hända....
4dagars helg nu=) klagar inte! Skitväder ute, så grillningen blev inställd, snö på sadeln imorse, huvva...Galet lugnt på jobbet va de!

vatten över huvudet?

Har jag kanske tagit på mig de??? Har hittat mig ett nytt pyssel, som jag inte kan skriva om vad de är, då personen i fråga läser detta;)
Va och testade Bh:ar idag, fick en smärre chock, istället för en B-kupa är jag en DD-kupa...galet!!! Trodde jag aldrig...många fina underkläder blev de=)
har blivit endel fikande idag, först med monika, sen med Anja och linda=)
Puss och kram

less

är va jag blir ibland! blä säger jag bara

Förstörd....

är vad jag blivit med min sömn sen jag jobbade natt. Är trött jämt, sover tom på dagarna, är jätte trött nu men kan inte helt slappna av. Påminn mig snälla rara söta du om jag får för mig att ta nån till natt att säga åt mig att jag ska tacka NEJ!!! Inte värt pengarna!!!
Natten gick bra, höll mig vaken, tur att kollegorna va bra=)
Såg Umespexet med björn,monika och lina (monikas kompis), riktigt bra, fast ibland slog tröttheten till rätt ordentligt...
I fredags sov jag och sen hade vi gamm-kc fest, va lite för seg för den me=( men roligt att träffa de som va där!
Jobbat i helgen, riktigt riktigt lugnt va de, vet att jag brukar klaga på att vi har så mycke på jobbet att göra, men nu har det varit alldeles för LITE att göra!!! Hade 4 pat som alla klara sig själv...vi fick roa oss på olika sätt, lite bus blev de=)
Ledig i 3dar nu, men måste in på jobbet på onsdag, på fredag blir de nog grillning, valborg är de ju...helt sjukt! Hade kunnat åka till USA nästa vecka om jag haft tid och pengar, får bli nån annangång istället...
puss och kram

nattjobb

laddar jag just nu för...ska bli intressant må jag säga! Blir min första natt någonsin!!! el jag har suttit vak en natt, men då va jag ju på samma sal nästan hela tiden så...måtte de bli en lugn natt!
är rätt glad ändå, är som rätt nöjd med livet=)
Kanske kommer nån rapport inatt via mobilen!
puss och kram

blä humör...

är va jag har nu...sov typ 1h inatt, så därav mitt humör=( mår typ illa, känner att jag är på bristningsgräns till tårar flera ggr...jobbade idag, gick bra fram tills 10-11-tiden, då kom tröttheten, mycke skratt blev de!
Har blivit bättre på jobbet nu, tack och lov!
Har varit lite off från datorn nu i några dagar, björn kom hem i onsdags så vi har umgåtts en hel del=) jag och jimmy åkte och hämtade han och lisa på flyget i onsdags, kärt återseende=) glad att han kom hem då och inte efter vulkanutbrottet som lamslagit alla plan...varit på bio och umgåtts är de vi har gjort=) igår jobbade jag igen och idag...hann förbi en sväng på deras utsparkssittning, va roligt att träffa folket igen=)
Va trött när jag gick hem, när jag la mig så blev jag KLAR vaken!!! Tycker inte om när de blir såhär! tack och lov är de mindre ofta nu! somnade vid 4, vaknade sen 5 igen, så de va en pigg lilla my som gick till jobbet, el snarare halkade sig fram, is och snö på backen=(  lugnt på jobbet va de iaf,el lugnare....
Jobbar imorron, sen ledig tisdag, sen blir de att jobba en natt, blir spännande, de behövs lite uppbackning, umespexet med björn på torsdag, gamm-kcmiddag på fredag=) och sen blir de jobba till helgen igen...sen är jag ledig nån helg har jag för mig!
Fick en förfrågan igår, glad att jag fick den, men valde att tacka nej! Orkar inte ta de ansvaret nu och sen inte veta hur det kommer se ut till hösten...glad att de tänkte på mig iaf=)
Ska surfa lite vidare nu!
puss och kram

Dop

nu är lilla Josef döpt. Han skötte sig exemplariskt:) men då är han ju släkt med mig så=)
Dopet va fint, tyckte dock synd om brorsan som legat i 39graders feber igår, han va inte helt kry idag heller, men även han gjorde de bra! Anna hade sytt en jätte fin dopklänning=) Hann tyvärr inte va me på hela festen, va tvungen att hinna med bussen, där en gammal klasskompis från gymnasiet också var så lite sällskap hade man, trots att vi sov större delen av resan=)
Jobb nu i 2dar, sen hörrni, då kommer han hem=) har bokat upp han nu denna vecka, el ons-fre då jag jobbar helgen, men ändå!
Blir nog en tidig kväll, sov jätte dåligt inatt=( vet inte va de var....tycker inte om dessa perioder när jag sover dåligt:(
En liten bild från dopet får ni se, måste ju äta lite på pappas finger=)
måste ju bita lite på pappas finger=)

då va man i lule då....

satte mig på bussen lite efter 12, va tvungen att springa upp på jobbet och signera en grej som jag missade igår, skumt att va på jobbet civilklädd. Hade en gammal kollega från tiden då jag jobbade på barn som granne, fast va väl inte jätte social, va rätt trött och somnade...såg lite Fame, sen blev de Forrest Gump.
Mötte upp söta mamma, sen blev de Dagobert (bästa mackbaren i stan), magen skrek efter att få nått i sig...hem och ta de lugnt sen. Snackat lite och så...
Just nu bråkar jag mest med min internet uppkoppling, mitt mobila vill inte riktigt vara med här=( får hålla på att ansluta om hela tiden...tror de kallas i-landsproblem
Fick lite fina bilder på min klänning som jag sydde för 50års festen, såg lite små justeringar som jag måste fixa, mor min va impad.
Imorron blir de stan med mamma, måste fixa doppresent, sen ska jag se om man hittar nå fint, vet en som fyller år om typ 1månad.....dop på söndag=) hoppas man hinner se klumpen före dopet...
va ska ni hitta på i helgen då?
6dar till=)
Go natt!
Puss och kra

StepMuskel

har jag nu testat på IKSU 2ggr, va förvånad hur bra de gick första gången och idag hängde jag med ännu mer, dock ville inte riktigt musklerna i slutet vara me=( orkade inte me nått...kände mig inte helt på topp innan passet, fast de va samtidigt skönt att få röra lite på sig. Blev lite benövningar på gymmet sen, hade tänkt försöka springa lite, men hade inte riktigt kraften för det, var rätt social istället=) Kändes skumt när man gick mellan maskinerna och de knappt va nå folk där, trots att de va måndag kväll, brukar ju alltid krylla med folk på gymmet denna tid, kom sedan på att alla har ju påsklov nu...el inte alla, men dem som pluggar....
Har börjat ett lite sundare liv...får se hur länge jag klarar av detta....Ska äta minst 2st frukter om dagen, är riktigt dålig på att äta de i vanliga fall, de är ju gott så jag förstår inte varför jag inte äter mer, nån som vet?

Behövde inte buffa idag, rätt skönt ändå...nu 2 kvällar och sen lule...På onsdag blir de att fira svägerskan innan jobbet=)
Björn har nu ett dykcert, hade inte suttit fel att ha de, kanske min tur nästa gång, el? 9dar kvar nu=)
Puss och kram

GLAD PÅSK!!!

Vill jag önska er alla! Själv så har jag inte riktigt märkt av påsken i år...de skulle väl vara blommorna jag fick av föräldrarna och av den stora mängden godis som vi fått på jobbet...kommer märkas lite grann iaf på lönekontot i maj...Har som sagt jobbat typ hela påsken...torsdag,fredag och idag, skrivit upp mig på buff imorron och sen jobbar jag tis och ons....så de bidde inte så mycke påskfirande för lillflickan!
Vi har haft extremt lugna turer på jobbet, idag har vi hållt på att plocka och torka av saker och ting...kunde gå hem tidigare tom...gick från avd ca 21.15, hade kunnat gå vid 21, men fastnade och snackade lite...vet inte när detta hände senast!
På torsdag blir de att ta bussen upp till lule, lilla josef ska döpas, skypade med han och brorsan när jag kom hem, han har blivit så stor, över 8kg, killen är född 4/12!!!
Hade myskväll med monika igår, fruktsallad och tjejfilm, såg In her shoes! söt film=)
Borde verkligen sova, vem vet, blir de buff kan de ringa mellan 5-7 på morron...tror dock inte att jag kommer behöva, men man vet ju aldrig...
Fick en inbjudan till Syd (tjejen jag hade hand om i USA)s Bat Mitzvah (judisk konfirmation), nu den 8/5, hade så gärna velat åka, men insåg att de inte är möjligt, inga pengar och så lär man ju inte få ledigt från jobbet, kommer inte kunna hålla mig från NYC om jag skulle åka dit...kändes väldigt tungt att meddela dem att jag inte kommer...
ska försöka åka dit nånannangång istället...
10dar kvar, el nu är de egentligen 9 om man tänker att de är den 5:e nu=) snart har 5v passerat!
Söta drömmar!
Puss och kram

de där med sömn....

är jag inge bra på=(
Va jätte trött hela gårdagen och dagen innan de också, så jag la mig rätt tidigt, typ vid 22....ringde och snackade med linda och fick höra hur de varit på jobbet, uscha....insåg att jag inte skulle kunna sova, så jag slog på Moulin Rouge, såg nästan hela, sen somnade jag, vaknade till i slutet och stängde av...somnade utan problem, men självklart så vaknade jag typ en gång i timmen, fy så less jag var! En gång va jag på jobbet, började kolla ifall nån va i mitt kök (va vaken vid detta tillfälle), så idag har Lilla My varit trött trött trött...men överlevde dagen, varit på annorlunda rtg! Hoppas verkligen inte att det blir en liknande natt inatt....
Har alltid haft problem med sömnen, så länge jag kan minnas=( mamma va så söt för nått år sen, tror att de va när jag pluggade i skeå, då hade hon köpt en ängel kudde, så att jag skulle ha en ängel som vakade över mig så att jag kunde sova gott! Den hjälper sådär nu, men kan inte låta bli att le när jag tänker på innebörden av den!
Sover som bäst när jag mår som bäst, surprise surpirse...sover betydligt mer nu än när jag pluggade, hade jag tur fick jag väl en 3h sömn om ens de, fattar inte hur jag orkade....
Puss och kram

RSS 2.0