hmmm

blev lite tokigt med mina sockar nu ikväll...fick lite brottom när emma ringde och fråga om jag skulle me på Maxi
Imorron börjar man jobba igen, känns skumt...visst, ska bli roligt att träffa kollegorna igen, men stressen på jobbet, nja...blir ju inte lättare när man i huvet hade en annan plan för denna höst=( får göra de bästa av situationen helt enkelt, känns ändå som att denna höst kommer bli en bra höst....måste bestämma om jag ska göra nå i spexet i år, skulle va roligt, men vet inte hur huvet kommer reagera, så många minnen ju....
tack och lov att jag har mina vänner säger jag bara! va skulle jag göra utan er???
Har under helgen försökt vika in tvätten och få allt på rätt plats, men saker och ting har dykt upp istället som är mycke roligare=)
puss och kram

hemma igen

har iofs varit de i några dagar nu, men inte orkat skriva....el rättare sagt, inte hunnit
Kom hem i torsdags morse, tömde väskan (svettiga lukar inge vidare kan jag avslöja om du inte visste de), duschade, fixade lite käk (min matklocka på 3h varje måltid håller fortfarande i sig) och sen iväg till jobbet för att träffa Anja, lilla ester och kollegorna...vi lyckades tajma rätt dag, massa go fika bjöds de på=) fick lukta och mysa med ester 16dar gammal, inte så stor är man när man är så färsk, men oj va mysigt de va, vill också ha en....
Fick mitt schema, får gå upp till 90%, i like=) roligt att träffa kollegorna, saknat dem faktiskt! Tur att man trivs med er, de gör de lite lättare att komma tillbaka till jobbet på måndag!
Resan då? helt underbar, varmt som stryk, sjukt intressant land, mycke att se...
De va inte bara en gång som vi drabbades av att vi stod i kö och helt plötsligt stänger de igen fönstret och stänger för dagen...detta hände när vi skulle ta oss till hotellet från flygplatsen, stått i kö ett tag, hade inte jätte långt kvar och helt plötsligt stänger dem info-disken, nån italienare försökte förklara för oss att vi kunde köpa biljett på tåget att vi skulle säga till att vi stått i kön, men vi vågade inte så de slutade med att vi tog en taxi dit....
Vi har sett de mesta av de man måste se i Rom, vilken stad och vilken historia som finns i denna stad...
Åkte på fredan upp till Florens, upp i the Dome (föredrog Peterskyrkans utsikt),såg de vi behövde se (bra att man kan fråga receptionister =), fick hjälp av en av dem att boka boende i Greve in Chianti då vi insett att italienarna inte är så bra på engelska, så hon bokade ett B&B som va granne med vingårdar=) Så på lördan åkte vi till Greve, var halvt livrädda när vi satt där i bussen, busschauffören körde som att han va på flykt från polisen...alla i bussen höll i sig hårt! Vinprovning va vi på=) väskorna blev tyngre efter detta stopp, wonder why? hihi
Söndagen bestod av att resa, busschauffören denna gång körde lugnare, tack och lov! Tåg till La Spezia, testade livet som riktiga backpackers och hade inte bokat boende så vi hittade massa hotell som vi gick runt och frågade om de hade plats för 2 svenska flickor, hittade ett bra hotell som vi bodde 2 nätter på=) i måndags blev de Cinque Terre, en vandringsled som är på Unescos lista, vilken utsikt, men oj va jobbigt de va att gå där upp och ner för trapporna i värmen, va lagom röd på ryggen sen....
På tisdagen drog vi oss till Pisa, såg tornet, ja de lutar och sen tillbaka till Rom för att sedan flyga hem till sverige i onsdags, sofia via köpenhamn och jag via london (för jag ville gå på starbucks på heathrow och köpa starbucks muggar, fick 5st=). Onsdags va ändå tung, skulle firat 1år då...men resan har verkligen fyllt upp sitt syfte, ha roligt med sofia, se Italien och att resan skulle bli en nystart, lämna de som hänt bakom mig och se framåt och gå vidare! Känns som att jag är på god väg! visst, bakslag lär ju komma, men ändå!
Har precis ätit en stor (i mina ögon) portion makaroner och korv och blev inte mätt...kanske kan gå upp mina kilon nu så jag får ge blod! Kanske ska ta och vika lite tvätt nu innan de blir lite gott att äta=)
puss och kram

på arlanda

sitter jag nu, sjukt trött, ska snart gå till Rest and Fly och sova, tänkte bara sitta här och surfa lite först...
Haft de toppen bra på resan, riktigt varmt och allt har flytit på...blev dock en chock när man for från ett typ 30-gradigt Rom och kommer till ett kallt Sverige....vart tog sommaren vägen?

Imorron när jag kommer hem till Ume så har jag varit på resande fot i nästan 48h, me tanke på att sista natten i Rom mest va en transportsträcka....skriver mer om resan senare...

Puss och kram

Italy here we come:)

foto0574 (MMS)

Italy here we come:)


snart dags för avfärd=)

Japp, i övermorgon ligger jag och sofia på hotellet, el så utforskar vi området lite, får väl se...men då är vi i Rom iaf=) LÄNGTAR!!!
Roligt när man ser statistiken, att ni är några stycken som tittar in här varje dag=) dock nyfiken på vem du är som läser min lilla blogg...

Veckan här i lule hos mor och far har varit ok, träffade storebror,svägerska och lilla J i söndags, faster fick äntligen mysa med lilla J igen, hängt med tjejerna, träffat Nisse, varit på Nolia, gått på stan, solat, ätit gott, väntat,väntat och åter väntat på att måndagen ska komma med stormsteg.

Meddelat min nuvarande chef att jag blir kvar i stan och att jag blir kvar på våning 10. Saker och ting känns mer avlägset nu, börjar se ljuset, men sen kommer bakslagena igen.....

Längtar efter resan, få komma bort, få se nå nytt, få starta om....vill inte behöva känna såhär nå mer....jag hoppas att detta va sista gången...

avslutar med en byggnad som jag längtar efter att få se med mina egna ögon! Hörs när jag kommer hem=) den nya (och förhoppningsvis lite mer brun än va jag är nu (jo sofia, nu har jag faktiskt fått ltie mer färg, så de så) miriam kommer då till ume!



packa

är de jag försöker göra, men de går rätt segt, är inte mycke för att packa...så drygt, även att packa upp, har dock bokat tvättstugan tills jag kommer hem så då måste jag ju!
Får träffa fina lilla josef på söndag, fasters lilla hjärta! När jag pratade med storebror nyss så höll lilla J på att dra i hans dragsko och släppte den så att den sprättade på brorsans fot, bra att han visar vart skåpet ska stå=)
Sista jobbdagen imorron, semester i 3v, längtar sjukt mycke, hoppas på ett lugnt pass bara...om en 2v så hänger vi kring florens, klagar inte=)
Gårdagen spenderades me Emma och Marlene, hoppas att de får va kvar hos oss efter sommar, toppen tjejer ju!!! Hängde först nere på stan med Anja, promenerade ner på stan först, måste ju passa på att peppra kroppen med sol så att den inte blir chockad när vi kommer till Rom...stekts på balkongen har jag gjort idag också!
Nä, nu måste jag packa lite, har på friidrotten också=)
Puss och kram

inte redo...

trodde att jag skulle palla, men nej...de visade ju sig nu ikväll, blä, vill bara kunna gå vidare, varför kan jag inte de?
känner mig ändå modig som vågade säga till, att jag tog mod till mig. hoppas att de håller sig....inte värd tårarna....
Fått massa beröm från olika ställen idag på jobbet, känns jätte bra, behöver all uppmuntran jag kan nu, känna att jag gör rätt!
Bokade hotell i Rom igår, sjukt nice, ni får se bilder från de efter resan....kan avslöja att resan kommer väl till pass för fröken miriam! behöver verkligen komma bort, åka hem till föräldrarna så fort jag fått de sista papprena...16.10 på lördag får jag semester, så 2 pass kvar att jobba...Imorron ska vi planera lite mer, I like!!!
puss och kram

stolt!

känner mig stolt att jag lyckades hålla mig!

rosa bussarna

är jag sjukt sugen på att åka med, hittade denna resa som började dra i resetarmen...att se afrika har länge varit en dröm....men de får bli först 2012 så man hinner spara in semester och pengar...mycke pengar blir de, men absolut värt de är jag övertygad om...Nån som har lust att haka på?
Knappt 2v kvar till Italien nu=) bokar hotell och bil i veckan, lule om en 9dar...semester om inte ens en vecka, 4dar kvar att jobba...längtar jag? Nej då...bara MASSOR!!!
Planerar lite i huvet om vilka kläder man ska ha me sig...kollar man på temperaturen för rom nu så visar de såhär, florens såhär och pisa....klagar inte...
Storstädade en sal igår med ett medel som fick mig hel groggy, fick flexa hem efter att jag gjort de, var iofs planerat, men tanken va ju inte att jag skulle bli så groggy efter att jag städat, sov en 2h när jag kom hem OCH somnade rätt tidigt på kvällen (23)...hel sjukt va de....
puss och kram

RSS 2.0